Насіння кавуна Кримсон Рубі Inter Seeds – характеризується ранніми термінами дозрівання. Після посіву, врожай можна збирати вже через 63-72 дні. Кавун Кримсон Рубі вважається родючим, завдяки потужньому бадиллю, відмінній кореневій і листовій системі. В середньому плід важить 4-6 кг, але зустрічаються і величезні плоди вагою до 10 кг. Кавун Кримсон Рубі овальної, трохи витягнутої форми, поверхня матова і гладка, шкірка не дуже товста. Світло-зелене забарвлення чергується з темно-зеленими лініями. Кавун Кримсон Рубі має червону і соковиту м’якоть, прожилки волокна відсутні, вміст цукру становить 4-7%. Кавунове насіння має середній розмір і коричневий колір з чорними цяточками. За стандартами врожайності займає перше місце. Кавун Кримсон Рубі не має проблем з транспортуванням на середні відстані. Досить стійкий до таких захворювань, як фузаріоз. Кавун Кримсон Рубі F1 відрізняється посухостійкістю завдяки добре розвиненій, потужній кореневій системі, але, в той же час, не виносить затінення.
Кавун Кримсон Рубі F1 дуже вимогливий до тепла і світла, насіння проростає при температурі не менше +15ºС, а температурною нормою для цвітіння буде вважатися значення від +18ºС до +20°С (в ранковий час) і до +25ºС— у денний. Як тільки денна температура буде знижена нижче позначки +20°С, кавун Кримсон Рубі сповільниться в рості. При невідповідних природних умовах, термін посіву насіння переноситься на третю декаду травня. Перед посадкою насіння кавуна Кримсон Рубі слід вимочити у воді температурою +50°С до тих пір, поки не наклюнеться. Після цього кавун Кримсон Рубі висівають у відкритий грунт при температурі ґрунту +14-16°С. До моменту проростання він вже прогріється до +18°С. Перші сходи з’являються через 8-10 днів, що буде вважатися нормою. Якщо земля ще холодна, то час проростання збільшується, і сходи можуть попросту загинути.
Фасовка: 10 н
Виробник: Sakata Vegetables Europe, Франція
Норма висіву: 0,2-0,3 г/м2.
Глибина загортання насіння: 4-5 см.
Ширина міжрядь: 80см.
Відстань між рослинами в рядку: 60 см.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.