Насіння петрушки Цукрова Агроном – пізньостиглий сорт кореневої петрушки. Вегетаційний період від сходів до утворення коренеплоду — 90-100 днів. Петрушка Цукрова пряна овочева культура. Багата цінними мінеральними солями калію, кальцію, заліза, фосфору, магнію, фітонцидами, клітковиною, вітамінами. Корінь конічний, довжиною до 15-20 см, м’якоть тверда, білого кольору. Молоде листя є чудовою приправою до страв. Для консервації використовують корінь і листя.
Петрушка Цукрова холодостійка культура раннього терміну висіву. Вибаглива до родючості грунту. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин — +17-18ºС. Висівають петрушку зазвичай ранньою весною. Догляд за петрушкою полягає в проріджуванні сходів, підживленні, розпушуванні грунту, прополюванні та в поливі, до якого особливо чутлива коренева петрушка. Петрушка Цукрова потребуює регулярного зволоження в період росту і розвитку коренеплодів.
Фасовка: 2; 10 г
Норма висіву: 0,5 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 1,5-2 см.
Ширина міжрядь: 30-45 см.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.