Морква Ланге роте штумпфе – пізній сорт столової моркви. Вегетаційний період до технічної стиглості — 130 днів. Коренеплід циліндричний з тупим кінчиком, довжиною 19-20 см, діаметром 3-4 см, червоно-оранжевого кольору, гладенький. М’якоть дуже солодка, хрумка, соковита, без серцевини, з високим вмістом каротину та сухої речовини. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання. Високоврожайний сорт.
Висівайте у вологий ґрунт на глибину 1-3 см за нормою 0,12-0,6 г/м2. Насіння проростає за температури +3-5°С, оптимальна для росту +18-25°С. Сходи з’являться через 20-30 діб. У фазі 1-2 справжніх листків посіви потребують проріджування, оптимальна густота стояння 70-140 рослин/м2. Морква досить вимоглива до рівномірного зволоження ґрунту впродовж усієї вегетації. Важкі, кислі й погано окультурені ґрунти непридатні для її вирощування.
Культура вимоглива до вологих та родючих, пухких грунтів. Насіння проростає при температурі +4оС, сходи переносять температуру -2оС.
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 2-3 см.
Ширина міжрядь: 25-30 см.
Фасовка: 2г, 10г, 20г
Відгуки
Відгуків немає, поки що.