Морква Без серцевини Агроном – пізньостиглий сорт столової моркви. Вегетаційний період від сходів до дозрівання — 125-136 днів. Коренеплоди циліндричної форми довжиною 19-20 см, масою 180-220 г. Поверхня гладенька, оранжево-червоного кольору. М’якоть хрумка, солодка, соковита, без серцевини. Багата на вітаміни (РР, В, Е, С) та бета-каротин. Використовується для споживання у свіжому вигляді, довготривалого зберігання та переробки.
Столова морква вимоглива до вологості та родючості грунту. Морква Без серцевини краще росте на легких суглинистих або супіщаних грунтах з глибоким орним шаром. Насіння проростає при температурі +4оС, сходи переносять заморозки до -2оС.
Як краще посадити моркву щоб не проривати?
Насіння моркви потрібно взяти дрібкою та посіяти в невеликі лунки в ґрунті. Відстань між лунками можна робити від 10 до 15 см. За такого способі сівби сходи з’являться пучками та між ними будуть вільні від посівів ділянки
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 25-30 см.
Фасовка: 3г, 10г, 20г, 50г
Відгуки
Відгуків немає, поки що.