Гарбуз Гілея Агроном 20 н – пізньостиглий сорт гарбуза мускатного типу. Плоди кулясті, короткоциліндричні та овальні, шкірка світло-коричнева з рожевим відтінком і восковим нальотом, м’якоть — червоно-оранжевого кольору, товста, хрумка, соковита, солодка. Середня маса плоду 6-8 кг. Насіння темно-кремове. Використовують як сировину для переробної промисловості.
Гарбуз Гілея – теплолюбива рослина, тому посадка цієї культури починається, коли остаточно пройшли заморозки, а ґрунт прогрівся до +9 градусів. Гарбуз потрібно висаджувати на сонячному місці. Краще, щоб це була пухка, багата на добрива земля без коренів інших рослин.. Сіють квадратно-гніздовим способом. Відносно стійкий проти борошнистої роси. Характеризується високою транспортабельністю та лежкістю. Вегетаційний період — 95-100 днів.
Яка має бути відстань між гарбузами?
Коли підживлювати гарбузи?
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 5-6 см.
Ширина міжрядь: 70 см.
Фасовка: 20н
Відгуки
Відгуків немає, поки що.