Буряк столовий Єгипетський плоский – середньостиглий, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди плоскої форми, заглиблені до половини, їх легко виривати. М’якоть темно-червоного кольору та слабо вираженою кільцеватістю, соковита і солодка. Універсального призначення. Добре зберігається.
Буряк столовий Єгипетський – сорт вибагливий до родючості і вологості грунту. Сходи не переносять заморозків. При догляді за посівами головне— боротьба зі шкідниками і бур’янами весь період. Оптимальна температура для росту—+15-23 ºС. Вегетаційний період від сходів до повного достигання — 75-105 днів.
Як посіяти буряк столовий Єгипетський плоский :
Зробіть борозенки глибиною 3-4 см, відстань між рядами — 20-30 см. Зволожте землю водою, розкладіть насіння на відстані не менше 3 см один від одного, засипте ґрунтом. Важливо слідкувати, щоб поверхня ґрунту не пересихала, і за потреби поливати грядку.
Норма висіву: 1-2 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 3-4 см
Ширина міжрядь: 45 см.
Фасовка: 5г, 10г, 20г, 40г
Відгуки
Відгуків немає, поки що.