Буряк столовий Червона куля – ранньостиглий сорт столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, гладенькі, масою до 300 г, заглиблені у грунт наполовину. М’якоть темно-червона без кілець, солодка, соковита, дуже смачна. Даний сорт буряка чудово підходить для використання у свіжому вигляді, переробки і зберігання.
Розпушуванні грунту,висадка насіння буряка в ґрунт відбувається двічі на рік, в травні та листопаді. Це можливо завдяки швидкому дозріванню, 3 місяці. Самі невибагливі сорти буряка завжди користувалися популярністю, цей сорт саме такий. Досить вчасно проріджувати сходи, рихлити ґрунт поливі та прополюванні. Збір проводять під кінець вересня, до настання заморозків. Оптимальна температура для росту— +15-23оС. Вегетаційний період до технічної стиглості — 100 днів.
Норма висіву: 1-1,5 на 1 м².
Глибина загортання насіння: 3-4 см.
Ширина міжрядь: 45 см.
Фасовка: 5г, 10г, 20г, 40г, 100г
Відгуки
Відгуків немає, поки що.