Буряк столовий Округлий темно-червоний – середньостиглий, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди округлі, масою 150-200 г. М’якоть темно-червоного кольору без кілець. Універсальний сорт, рекомендується для зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді.
Сорт придатний для вирощування в усіх кліматичних зонах України. Технологія вирощування буряк столовий Округлий темно-червоний– нескладна, потрібно тільки дотримуватися правил. Буряк висівають наприкінці квітня в підготовлений ґрунт на глибину 2-3 см стрічковим способом – 4-6 см відстань у ряду при ширині міжрядь 30-40 см. Насіння висівають 1.5-2,0 г на кв.м . Для отримання дружніх сходів його висівають у вологий, прогрітий ґрунт, зверху злегка притиснувши або прикочують. Сходи з’являються через 6-8 днів після сівби. Для одержання ранньої продукції насіння висівають в парники в кінці березня, а для одержання товарної продукції на зберігання — в травні на початку червня. При появі сходів руйнують ґрунтову кірку. У фазі двох справжніх листочків формують густоту рослин. Догляд звичайний, загальноприйнятий для зони вирощування. Подальший догляд за буряком стандартний – своєчасний полив за потреби, внесення підживи, прополювання/розпушування аж до змикання міжрядь.Вегетаційний період — 110-130 днів.
Норма висіву: 1,5-2,0 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 3-4 см.
Ширина міжрядь: 45 см.
Фасовка: 5г, 10г, 20г, 40г
Відгуки
Відгуків немає, поки що.